Při příležitosti 30 let činnosti Městská správa sociálních služeb uspořádala v úterý 15. června pro klienty na DPS Penzion i v areálu zahrady Domova pro seniory vystoupení brněnského hudebního divadla Slunečnice.

Městskou správu sociálních služeb Boskovice jako svou příspěvkovou organizaci zřídilo město Boskovice 1. července 1991. Na přátelskou návštěvu přijali pozvání hosté z řad zřizovatele a dalších spolupracujících institucí, například Nemocnice Boskovice, MŠ Boskovice, Služeb Boskovice, VOŠ a SŠ Boskovice a dalších. Ředitelka organizace Bc. Marie Sáňková v krátké prezentaci představila historii i současnost sociálních služeb v Boskovicích a hostům poděkovala za spolupráci.

Za vedení města se akce zúčastnili starosta Ing. Jaroslav Dohnálek a místostarosta Petr Malach, DiS. Starosta Města Boskovice promluvil ke klientům zařízení a pracovníkům poděkoval za náročnou práci v sociálních službách. Hosté si také mohli prohlédnout prostory Domova pro seniory a Domova se zvláštním režimem i nově vybudované technické zázemí a zrekonstruované komunikace v areálu zahrady.

Foto: Ing. Jaroslav Parma + MSSS

About Author